HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 The Old Rome

Go down 
AuthorMessage
feniks

avatar

Posts : 91
Join date : 2014-05-18

PostSubject: The Old Rome   Sun May 18, 2014 5:12 am

Het romeinse rijk is het grootste rijk ter wereld nu ceaser zijn familie de macht in hadden heeft al een aantal generaties. Ceaser is oud aant worden en heeft bekent gemaakt tot zijn oudste zoon hem binnen kort gaat opvolgen als nieuwe keizer. Maar die mist nog een belangrijk ding een vrouw aan zijn zij en die wilt hij eerst voor hem hebben, voordat hij hem de troon in handen geeft.
Vele in het romeinse rijk zien de troonwisseling als een kans om een opstand te beginnen. Om de ceaser familie van de troon te stoten, maar vele durven dit niet omdat de vorige keizer heel erg hart was en opstanders genadeloos liet afslachten als teken voor anderen.

Nou de intro is niet veel soeps maar het is gewoon om een beetje begin te maken in het verhaal vn allerdaagse dingen in het romeinse rijk.
Je kunt vanalles zijn van keizer,adel, dienstmaagd,slaaf en noem maar op.

Vul in
Naam:
Achternaam:
Uiterlijk:
Innerlijk:
Rang: (keizer,adel,slaaf,….)
Extra:
Door:

rollen

(mijn rol is nog in de maak)
Naam:rox
Achternaam:
Uiterlijk:
Innerlijk:
Rang: slaaf
Extra:
Door:feniks


Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: The Old Rome   Sun May 18, 2014 6:37 am

Naam: Caelestis (hemel), wordt Cae genoemd
Achternaam: Valerius
Uiterlijk: Cae heeft blond haar dat haast wit lijkt, erg lang en stijl, wat ze vaak in een lange vlecht of ingewikkeld kapsel draagt. Haar ogen zijn groot en hemelsblauw, wat haar haar naam opleverde, en ze heeft dunne, verfijnde wenkbrouwen. Ze heeft een lichte huid, dunne lippen en een iets opstekende neus. Door haar knappe gezicht en tenger lichaam heeft ze een fragiel soort schoonheid over zich.
Innerlijk: Cae is volwassen en zusterlijk, maar vrij afstandelijk en heeft moeite met het maken van vrienden. Kalm, intelligent en trots zijn een paar van haar eigenschappen, maar soms komt ze wat koud en neerbuigend over omdat ze altijd buitengesloten is geweest. Ze is een beetje verwend.
Rang: adel
Extra: Cae is de dochter van een belangrijke romeinse legeraanvoerder die in germanië gelegerd was. Haar moeder was een germaanse slavin. Ze is door haar vader geadopteerd en opgevoeld als een echte dochter van adel, maar is haar hele leven door anderen gediscrimineerd vanwege haar germaanse bloed. Toen Cae op een leeftijd kwam waarop ze verwacht werd te trouwen, is haar vader met haar teruggekeerd naar Rome, maar hij geeft haar veel vrijheid en tot nu toe heeft ze alle geïnteresseerde mannen afgewezen. Verder is ze niet gewend aan de grote verschillen tussen de rangen in Rome, en heeft er moeite mee om slaven niet als volwaardige mensen te zien, ondanks dat haar vader veel slaven heeft. Cae is lichamelijk vrij zwak, maar toont talent voor strategie, poëzie en dansen. Stiekem gelooft ze niet echt in de romeinse goden en vindt ze de germaanse natuurgoden veel logischer klinken. Ze houdt er van door de stad te dwalen. Ze is een jaar of 18-20.
Door: Isjitar
Back to top Go down
View user profile
 
The Old Rome
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Maniacal Man visits Rome. (Zenke! Ryo!)
» Gavilain, The Sword of Rapture / Aurelia, The Shield of Rome

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stories of our Old bones :: Het RPG :: Real World-
Jump to: