HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Vampiers (waarom zijn er minstens 10 characters nodig in een titel?)

Go down 
AuthorMessage
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Vampiers (waarom zijn er minstens 10 characters nodig in een titel?)   Sun May 18, 2014 1:16 am

(heb het opgezocht: meervoud van vampier is vampiers, niet vampieren)

Het verhaal speelt zich af in het midden van de achttiende eeuw, de tijd van de verlichting, ontkerkelijking, opkomst van de wetenschap, de tijd van kolonisatie, liberalisme, witte pruiken en het begin van de industriële revolutie.
Terwijl de mensheid steeds vooruit gaat, blijft een andere groep in de tijd stilstaan: de Onsterfelijken, de demonen, bloedzuigers, ze hebben vele namen. Vampiers. Vampiers leven over de hele wereld, sommigen in een kluizenaarsbestaan, anderen tussen de rijke adel, en weer anderen reizen rond. Er is een stad, goed verborgen tussen de bergtoppen van Transsylvanië, waar de Hoge Vampiersraad zetelt en alle vampiers vrij mogen komen en gaan, zonder hun identiteit te mogen verbergen, als ze de buitenwereld even zat zijn. Ondanks de verspreiding over de hele wereld, is de groep goed georganiseerd, met 3 leiders, de zogenaamde Prinsen (kunnen ook vrouwen zijn, titel blijft hetzelfde), en vele ondergeneraals die hun eervolle wetten handhaven en alle bewegingen van zowel de vampiers als de mensheid in de gaten houden. Er zijn niet veel wetten, maar de wetten die er zijn worden streng nageleefd: 1. Gij zult niet onnodig doden, niet in gevechten en niet tijdens het Drinken, 2. Gij zult uw ras niet aan de mensheid verraden, en 3. Gij zult uw eigen en andermans eer niet schaden. De vampiers zijn een zeer eervol (soms ietwat stijfjes), sterk, mooi en getalenteerd volk, maar ze leven al duizenden jaren volgens deze wetten en alles is goed gegaan. Tot zo’n 50 jaar geleden. Een kleine groep vampiers kwam in opstand tegen de eerste Wet. Zij vonden het juist eervol wel te doden in gevechten, wel mensen te doden na hun bloed gedronken te hebben en geloofden in de juistheid van bloedwraak. Deze groep genoot van het doden.
De Prinsen besloten deze groep te verbannen en vogelvrij te verklaren, zodra ze gezien waren moesten ze gevangen worden genomen en uitgeleverd. Ze werden de Afvalligen genoemd. Deze groep bestond echter uit de beste vampiers, en waren niet makkelijk te vinden. Ze verborgen zich tussen de mensen en kregen daar invloedrijke posities. Jarenlang is er niets van ze gehoord, maar sinds een korte tijd roeren ze zich weer. Ze zijn zelfs zo’n bedreiging geworden, dat de Prinsen een eliteteam aan het samenstellen zijn, gevormd uit de besten van de besten, om de Afvalligen op te sporen, gevangen te nemen en onschadelijk te maken, zonder te doden.

Behalve dat alle Vampiers zeer oud kunnen worden (niet onsterfelijk, maar 1 vampierjaar is voor een mens zo’n 15 jaar), bezitten ze ook andere krachten. Alle vampiers kunnen zich voor korte tijd zeer snel bewegen, kunnen kleine magnetische velden opwekken, mensen met hun adem verdoven, genezen vrij snel, ze kunnen mentaal met elkaar communiceren als ze hun geest voor elkaar openzetten en hebben zeer gevoelige zintuigen. Sommige vampiers hebben echter nog andere krachten, die zeer zeldzaam zijn. Er zijn gevallen bekend van vampiers die bijvoorbeeld hun bloed konden verharden en daardoor moeilijk verwond konden worden, vampiers die soms blikken van de toekomst zagen, vampiers die kleine dingen aan hun uiterlijk konden veranderen, of vampiers die met dieren en de natuur om hun heen konden communiceren. Uiteraard bezit bijna iedere vampier uit zowel het elite team als de Afvalligen een aparte kracht. Vampiers kunnen wel degelijk in het zonlicht leven, maar dan zijn hun krachten en zintuigen en spieren slapper, alsof ze licht verdoofd zijn. Vampiers kunnen zich niet voortplanten, je kan er alleen een worden door gebeten te worden op een speciale manier, waarbij de vampier ook bloed in jou overbrengt. Dit is een pijnlijk proces, en wordt alleen gedaan als zowel de mens als de vampier het willen. De oudere vampier is dan een aantal jaar de mentor van zijn nieuw gemaakte vampier.


Naam:
Leeftijd in mensenjaren: (hoe ze eruit zien)
Geslacht:
Innerlijk:
Uiterlijk:
Kant:
Extra kracht: (wees origineel! Maar niet te overdreven, dus geen hele elementen of telekinese enzo)
Verleden:
Eventueel extra:
Gespeeld door:
Back to top Go down
View user profile
 
Vampiers (waarom zijn er minstens 10 characters nodig in een titel?)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» RainbowCat's Characters
» Pushed over the edge(x4 characters)
» Remplissage's Characters
» Skye's Characters
» TheFighter's Characters

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stories of our Old bones :: Het RPG :: Cross-Worlds-
Jump to: