HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Het Winter en Zomer hof (ORPG)

Go down 
AuthorMessage
feniks

avatar

Posts : 91
Join date : 2014-05-18

PostSubject: Het Winter en Zomer hof (ORPG)   Sat Jan 10, 2015 11:30 am

Wij mensen vertellen onze kinderen sprookjes en staan nooit stil hoe die sprookjes zijn ontstaan. Fantasie van kinderen of zelfs van volwasenen. Maar we weten wel tot ze al eeuwen bestaan. Onze fantasie heeft een nieuwe wereld gemaakt genaamd nimmernimmer. (er zijn in heel nimmernimmer een paar doorgangen die naar de mensenwereld leiden.)In nimmernimmer wonen 2 hoffen van elven. Een winter hof, daar wonden de winter elven die voornamelijk de elementen rond de winter kunnen besturen zoals ijs en zo. Dan heb je nog het zomerhof daar leven de zomer elven die vuur en planten voornamelijk kunnen besturen met hun krachten. Allen elven kunnen met hun krachten bepaalde illusies oproepen . dan is er nog iets in heel nimmernimmer als een elf iets belooft is dat een belofte waar ze zich aan moeten houden er worden vaker deals gemaakt om zich onder elkaar te helpen of om er zelf beter van te worden.

Het zomer en winter hof hebben het al niet zo erg op elkaar. Wellicht omdat het gewoon elkaars tegenpolen zijn en in het verleden zijn er wel als eens oorlogen geweest. Maar nog steeds kunnen de twee elkaar niet luchten of zien. Alleen een paar dagen perjaar moeten ze bij elkaar komen omdat het jaargetij verandert. De herfst en winter zijn van het winterhof en de lente en zomer van het zomer hof. Alleen om deze dagen maken ze elkaar niet van kant.
Het is een week voordat de herfst zijn intocht zal maken en er worden vreemden dingen waargenomen in nimmernimmer. Ijzer iets wat de elven verbrand of zelfs ziek maakt is aan de grensen van nimmernimmer gevonden. Er zijn bomen die niet meer van hout zijn maar van ijzer. Dit brengt onrust naar de hoven en de vraag is wat schuilt hier achter.

Ijzer elven zijn gemaakt van ijzer of van tecnologie. En hun magie is ook alles rond techniek besturen. E leven nu nog op verschillende plekken in de mensen wereld maar hun koning wilt naar nimmernimmer en daar de macht nemen. Alleen is er een probleem ijn leger is nog niet groot genoeg om het zomer en winter hof samen neer te halen dus hij probeert het stiekem aan te pakken.

Er is een elf die het straks op kan nemen tegen de ijzer elven en voor vrede kan zorgen want die heeft de kracht van gewonen elven en dat van ijzer.

Rollen.
Naam:
Uiterlijk:
Innerlijk:
Extra:

Naam:alexander tristan dior (axel)
Uiterlijk:komt
Innerlijk:axel is een charmante,eigenwijze, rebelse en toch wel aardige jongen die graag een lak heeft aan allen regels. Hij hunkert gewoon naar aderaline iets wat zijn hart sneller laat kloppen. Daarom reist hij veel rond en maakt hij de nodige deals hier voor en hij gaat vaker de grens over naar de winter hof. Met sommige van daar heeft hij wel vaker deals en hij hem hen maar dit probeert hij geheim te houden
Extra:axel is de jongste zoon van de zomer koning en vele weten tot hij bestaat maar vaker niet hoe hij er uit ziet omdat hij er vaak niet is of gewoon niet komt op dagen als het moet. Zijn vader vind hem een hopeloos geval.
Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Het Winter en Zomer hof (ORPG)   Sat Jan 10, 2015 9:57 pm

Naam: Danae
Uiterlijk: Danae heeft een zeer bleke huid en witblond stijl haar tot haar schouders, waar haar puntige oren af en toe doorheen steken. Soms draagt ze het in een strakke knot. Ze heeft meerdere zilveren oorbellen in haar oren. Ze heeft dunne, scherpe wenkbrauwen en een fijngevormd, mooi gezicht. Haar ogen zijn donkerpaars.
Innerlijk: Danae heeft weinig vrienden en doet meestal vrij afstandelijk. Haar persoonlijkheid is heel anders dan haar uiterlijk laat denken. Ze is slim en kalm, maar houdt ervan anderen wat te plagen en sarcastische opmerkingen te maken. Ze is best lui en heeft lak aan wat anderen van haar denken. Ze houdt niet van verantwoordelijkheden. Wel is ze dol op muziek, ze kan goed zingen en bespeelt meerdere instrumenten.
Extra: Danae is een wees die een zwervend bestaan leidt, maar sinds kort in dienst is van de winterkoning als informant. Ze was de eerste die het ijzer opmerkte en dit de koning vertelde, waarna het haar taak werd om er zo veel mogelijk informatie over te vinden. De winterkoning is de enige naar wie ze luistert. Stiekem vind ze zomerelfen best interessant, voor hun levendigheid en warmte.
Back to top Go down
View user profile
feniks

avatar

Posts : 91
Join date : 2014-05-18

PostSubject: Re: Het Winter en Zomer hof (ORPG)   Sun Jan 11, 2015 12:22 am

Axel zat in een boom na te genieten van een streek die hij een paar uur geleden had uitgehaald in de mensen wereld. Hij vond het zoon simpele zielen. Dus een streek uit halen bij mensen was voor hem te makkelijk maar het bleef toch wel leuk als hij zich verveelde. Hij was al een tijdje niet aan de kant van het wisselgeld terhof geweest. Hij sprong behendig en geluidloos uit de boom als hij zijn besluit heeft genomen om daar lans te gaan. Hij begon te lopen naar de grens van zijn rijk. Na een halfuurtje kwam hij aan bij de grens die hij gewoon over ging en daar was het meteen een stuk kouder dan aan zijn kant.
Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Het Winter en Zomer hof (ORPG)   Sun Jan 11, 2015 2:34 am

Axel heeft nog steeds geen uiterlijk! Razz

Danae zat in kleermakerszit op een met sneeuw bedekte rots, vlak bij de grens met het zomerrijk. Ze zag in de verte de zomer, maar wist dat ze daar uit de buurt moest blijven, hoe graag ze ook een kijkje wilde nemen. Terwijl ze daar zat, had ze haar luit van haar rug gehaald en begon ze zacht te spelen. Ze neuriede een deuntje dat paste bij de muziek.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Het Winter en Zomer hof (ORPG)   

Back to top Go down
 
Het Winter en Zomer hof (ORPG)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Winter Wrap Up list
» Mary Kate Winter
» ♛ Winter Formal Royalty Voting ♛
» ♛ Winter Formal Royalty Nominations ♛
» The 2015 Winter Formal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stories of our Old bones :: Het RPG :: ORPG-
Jump to: