HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Evil Is Coming RPG

Go down 
AuthorMessage
feniks

avatar

Posts : 91
Join date : 2014-05-18

PostSubject: Evil Is Coming RPG   Tue May 27, 2014 1:20 am

Oke ik wilde graag een soort rpg maken als the mortel instruments. Ik hoop tot er mensen willen meedoen aan dit rpg. Hier de verhaallijn en wat uitleg.

Onze wereld is niet alleen van ons mensen onder ons zijn er ook wezens die niet aards zijn. Vampieren, elven, weerwolven en demonen wonen hier ook alleen de mensen zullen ze meestal niet zien of het is het laatste wat ze zien. Een ras die afstamt van de engelen beschermt de mensen tegen het kwaad vooral tegen de demonen. Nu zijn er de afgelopen jaren steeds meer demonen op onze wereld gekomen en de schaduwjagers maken zich zorgen omdat ze niet weten hoe het komt tot er nu ineens zo veel demonen zijn gekomen. Wat tot nu toe nog niemand weet is tot er een schaduwjager met wat volgelingen ze heeft weten opteroepen en ze hem gehoorzamen. Deze wilt de macht hebben over alles en iedereen en de mensheid het zwakke ras in zijn ogen weg hebben.

Veel schaduwjagers wonen in een stad die alleen voor hun zichtbaar is genaamd idis ook wel stad van glas genoemd. Maar ons verhaal speeld zich het meesten af in een van de instituten van de schaduwjagers. Hier leren kinderen/ jongeren wat ze moeten leren om een schaduwjager te worden (al zit het wel al in hun bloed). Het is meer een soort school, maar het is ook voor schaduwjagers een hotel voor als ze een opdracht of zo er hebben. Wat als een paar leerlingen op de school luchtkrijgen van wie er achter

Hier nog wat uitleg.


Schaduwjagers: Schaduwjagers hebben eigenschappen van de engelen. Die zijn hen door engel Raziël geschonken. Hij liet hen drinken uit de levensbeker en creëerde zo een superieur ras. Schaduwjagers kunnen zichzelf met behulp van een cilinder met runen bedekken. Deze runen zijn magisch en beschermen hun. De runen laten littekens achter sommige vervagen later. Schaduwjagers vernietigen en verjagen demonen, daarvoor zijn ze gemaakt.

Benedenlingen: Er zijn vier soorten benedenlingen:
-Elfen
-Vampiers
-Weerwolven
-Heksenmeesters

De meesten benedelingen hebben het niet zo op de schaduwjagers

Elfen: Elfen hebben vaak een opmerkelijk uiterlijk. Bijvoorbeeld felgekleurde ogen of puntige oren. Elfen kunnen niet liegen maar zijn goed in het omzeilen van vragen, of iets vertellen in een vorm zodat het niet gelogen of de waarheid is. De leidster van de elfen, de Koningin van Seelie, weet vaak van alles af. Ze is gemeen en intelligent. De wapens waarmee ze werken zijn speciaal gemaakt en hebben meestal een naam als de naam gezegt word geven ze een gloed. En een cilinder dit is een soort pen waarmee ze runen mee kunnen maken die hen genees, onzichtbaar maakt of sneller en zo voort.

Vampiers: Vampiers zijn ondode wezens en worden ook wel kinderen van de Nacht genoemd. Hun harten kloppen niet meer en ze voelen geen warmte of kou. Ze verbranden in de zon. Wanneer een normalo in directe aanraking komt met vampierbloed zal hij steeds onbewust naar zijn vampiervader/moeder terug willen keren. Als de normalo sterft moet hij worden ingegraven, hij zal zichzelf uitgraven en vanaf dan vampier zijn. Wanneer een vampier dorst heeft komen zijn snijtanden eruit. Vampiers leven in cirkels met een leider.

Weerwolven: Weerwolven zijn normalo's of voormalige schaduwjagers die in een wolf kunnen veranderen. Ze kunnen er ook voor kiezen deels te veranderen, alleen hun handen in klauwen veranderen bijvoorbeeld. Weerwolven leven meestal in roedels. De weerwolf die de roedelleider doodt, wordt de nieuwe leider.

Heksenmeesters: Heksenmeesters zijn deels demon en onsterfelijke wezens. Een deel van hun lichaam heeft een raar trekje. Bijvoorbeeld kattenogen of een blauwe huid. Heksenmeesters bedrijven magie, voornamelijk uit het Grijze boek.

Verlorenen: Verlorenen zijn normalo's die betekend zijn met runen. Hierdoor zijn ze verminkt, normalo's kunnen de runen niet dragen. Daardoor worden ze gek ze luisteren alleen naar de gene die hun de runen heeft gegeven

Demonen: Demonen zijn slechte schepselen uit de onderwereld. Ze kunnen menselijke vormen aannemen. Onder de demonen heerst een rangorde er zijn opperdemonen en lagere demonen. Demonisch bloed is giftig voor schaduwjagers.

Normalo's: Normalo's zijn normale mensen die geen speciale eigenschappen hebben. Ze weten niet van de andere wezens op de wereld af en kunnen daarom ook niet door betoveringen heen kijken.

Oke je kan dus vanalles zijn laat je fantasie de vrije loop

Vul in:
Naam:
Leeftijd:
Uiterlijk:
Innerlijk:
Ras:
Extra:
Door:
De rollen

(ik weet nog niet zeker of dit mijn rol word ben aant denken ok een evil rol te maken namelijk)

Naam:Micheal  Theodor Wings (mike)
Leeftijd:21
Uiterlijk:komt
Innerlijk:mike is een koppige, arrogante jongen in eerste opzicht al is dit eigelijk gewoon een grote muur rond zich omdat hij liever om niets en niemand geeft omdat het hem pijn kan doen. al geeft hij toch stiekem wel om bepaalde personen en dit verbergt hij door stomme opmerkingen te maken en zich vooral met het jagen bezig te houden. Verder is hij best leergierig als hij iets niet weet dan is er meestal iets mis. Verder is hij heel erg rommelig zijn kamer is altijd een bende en daar geeft hij niks om. Als iemand door zijn muur heen breekt zal je hem kunnen aflezen in zijn ogen wanneer hij bang is of onzeker want dit laat hij niet snel zien in zijn houding.
Ras:schaduwjager
Extra:hij is al bijna helemaal volleert schaduwjager en hij is laats nog naar een ander instituut in frankrijk geweest hij is hier pas van terug en net weer op school. Hij heeft de geruchten met eigen ogen gezien en hij is vast beraden om iets te doen tegen de gene die die demonen oproept al zegt hij dit natuurlijk tegen niemand.
Door:feniks
Back to top Go down
View user profile
Ruuz
Admin
avatar

Posts : 109
Join date : 2014-05-17
Age : 23
Location : In je koelkast~

PostSubject: Re: Evil Is Coming RPG   Tue May 27, 2014 2:21 am

Naam: Vaino Mietinnen
Leeftijd: Onbekend
Uiterlijk: Vaino heeft donkerrood haar, wat duidelijk geverfd is en heeft zijn haar aan één kant afgeschoren. Zijn ogen zijn grijskleurig, als hij zijn disguise wat laat vallen door onoplettendheid kan er een rode kring om zijn pupil verschijnen. Hij heeft een bleke huid, in tegenstelling tot zijn demonenvorm dat pikzwart is en heeft een tattoeage over zijn wang lopen. Hij draagt veel punkerige kleding en piercings en ziet er gewoon uit als een punkrocker, hoewel hij veel meer is dan dat. http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2013/297/a/0/the_prodigal_son_by_elephantwendigo-d6rnta3.jpg
Innerlijk: Vaino verschuilt zich goed achter zijn opgezette gezichten en is een grote leugenaar. Het is geen wonder, hij stamt immers af van de vader van alle leugens. Daardoor kan Vaino zich voordoen als een normale jongen. Onder het gezicht van de normale jongen zit een ziek karakter, sadistisch als de pest.
Ras: Demon
Extra: Vaino is een erg oude demon, hij is zijn eigen leeftijd zelfs vergeten. Hij leefde in de onderwereld, maar werd naar boven geroepen door een vijandige schaduwjager die tegen alle andere schaduwjagers wou vechten. Vaino, die zich jarenlang verveeld had in de onderwereld, stemde uiteraard in met hem en sloot zich aan bij de schaduwjager. Vaino is sterk, hij gaat niet neer zonder een goed en lang gevecht.
Door: Ruuz

_________________
Back to top Go down
View user profile http://imaginecreatewrite.actieforum.com
feniks

avatar

Posts : 91
Join date : 2014-05-18

PostSubject: Re: Evil Is Coming RPG   Tue May 27, 2014 4:22 am

Intresante rol

hoop tot nog wat mensen mee doen
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Evil Is Coming RPG   

Back to top Go down
 
Evil Is Coming RPG
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Flare looks for an evil stallion
» Resident Evil: Resurrection.
» Evil Upgrade (tag: Zurg)
» "Evil is always possible. And goodness is eternally difficult." --Anne Rice, Interview with the Vampire
» EVIL WINGED WOLF LOOKS FOR MATE(Males!)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stories of our Old bones :: Het RPG :: Cross-Worlds-
Jump to: