HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Avatar: Divided

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 6:50 am

De legende van Aang speelt zich af in een alternatieve wereld, bestaande uit vier landen: de Waterstammen, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden. Elke natie is sterk verbonden aan een van de vier elementen en in elke natie zijn er meesters die het element van hun natie kunnen sturen. Dat sturen houdt in dat ze hun element kunnen beïnvloeden voor verschillende doeleinden.


Er is één persoon die alle vier de elementen kan sturen, dit is de avatar; hij is de menselijke manifestatie van de Geest van de Aarde en is tevens de brug tussen de geestenwereld en de fysieke wereld. Zijn taak is om vrede en stabiliteit te brengen en te handhaven in de wereld. Een avatar wordt net als ieder mens geboren, maar is feitelijk de reïncarnatie van de vorige avatar. Wanneer een avatar sterft, reïncarneert de avatargeest in een ongeboren baby die geboren wordt in de volgende natie van de cyclus.

Echter, de status quo is verstoord. De vuurnatie, altijd al een ambitieus en sterk land, heeft een nieuwe heer en deze is vastberaden de hele wereld onder zijn macht te brengen. Echter, om dit te bereiken moest de avatar uit de weg zijn. Hij heeft de avatar laten vermoorden, maar hierbij is er een zwaard recht door het hart van de avatar gegaan, waardoor diens ziel in tweeën is gespleten. De avatar is nu niet gereïncarneerd als één mens, maar als twee; één beheerst de elementen water en lucht, en de ander beheerst de elementen vuur en aarde. Los van elkaar zijn ze echter veel minder machtig dan een avatar hoort te zijn, en pas als ze samen zijn kunnen ze de "avatar-staat" bereiken, een haast almachtige staat waarin de avatarkrachten zwaar versterkt zijn.

De identiteit van één van de twee nieuwe avatars is nog geheel onbekend. De andere is echter, vlak na het begin van de oorlog, gevonden door de vuurnatie en is sindsdien door dienaren van de vuurheer opgeleid voor hun doeleinden. Helaas voor de vuurheer, beseft de avatar van nature dat wat de vuurnatie doet fout is, en heeft hij/zij tot nu toe altijd geweigerd de vuurheer te dienen. In het geheim is de vuurheer voorbereidingen aan het treffen voor de dag van de meteor, over ongeveer een jaar. Op deze dag zal er een meteoor langs de hemel gaan, waardoor de vuursturingskrachten van vuurmeesters vele malen sterker zullen zijn dan normaal. Als ze dan aanvallen, zullen de laatste steden die nog weerstand bieden aan de vuurnatie geen enkele kans hebben om te winnen, en zal de ambitie van de vuurheer uitkomen. Wanneer deze avatar per ongeluk het plan van de vuurheer hoort, besluit hij te vluchten en de andere, onbekende avatar te zoeken zodat ze samen dit plan tegen kunnen houden. Ze vinden elkaar redelijk snel doordat ze een spirituele band voelen en contact kunnen maken met de geestenwereld, maar er is een probleem: Geen van de avatars is al werkelijk een meester in hun element. Hun taak om de wereldverovering van de vuurnatie te voorkomen is lastig. Ze moeten een sterke emotionele band vormen, hun elementen goed leren beheersen en de groepen mensen, verspreid over de wereld, waar nog weerstand geboden wordt aan de vuurnatie, verenigen tot een leger.

- Ons verhaal begint vlak nadat die ene avatar uit de vuurnatie is ontsnapt.
- Astarte heeft de water/lucht avatar rol opgeëist, Ruuz de vuur/aarde avatar rol.
- De luchtnomaden bestaan nog gewoon, in tegenstelling tot in de originele serie
- Er is ongeveer 20 jaar voorbij gegaan sinds de dood van de avatar en het begin van de oorlog. Stem hier de leeftijden van de avatars op af, die moeten ook even oud zijn (niet meer dan 9 maanden leeftijdsverschil).
- Er zijn veel fantasiedieren zoals ze ook in de series voorkomen.
- De naties zien er ongeveer net zo uit als in de serie, zelfde steden, zelfde culturen, etcetera.
- Het zou leuk zijn als de non-avatar rollen een beetje verschillende elementen hebben.

Naam:
Leeftijd:
Geslacht:
Element:
Innerlijk:
Uiterlijk:
Verleden:
Overig:


Last edited by Isjitar on Sun May 25, 2014 6:54 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 6:52 am

Ik ga een vuurbender rol maken :3 verrader van de vuurnatie, dus staat aan de kant van de avatars
En ik denk dat il een rol ga gebruiken die ik al haast sinds ik begon met RPG-en gebruik :3
Back to top Go down
View user profile
Maaike

avatar

Posts : 24
Join date : 2014-05-21
Age : 24
Location : Never-Neverland

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 6:53 am

Ik ga even nadenken..!
Back to top Go down
View user profile
Astarte

avatar

Posts : 44
Join date : 2014-05-18
Age : 24

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 7:03 am

Naam: Noa
Leeftijd: (net) 21
Geslacht: Vrouw
Element: Lucht en Water
Innerlijk: Waar je het eerste achter zou komen als je Noa leert kennen, is dat ze ontzettend koppig kan zijn maar ze probeert ook vaak het beste van de situatie te maken. Ze heeft niet veel geduld en kan een kort lontje hebben als iets haar niet zint. Als ze je eenmaal in vertrouwen heeft genomen heb je voor de rest van je leven een loyale vriendin die hemel en aarde voor je zal bewegen om je te helpen. Noa is erg belezen, slim en zal niet snel met haar mond vol tanden staan.
Uiterlijk: Noa is 1.74 meter, slank gebouwd maar met duidelijk vrouwelijke rondingen. Ze heeft schouderlange, donkerblonde haren dat een natuurlijke slag heeft. In een haar smalle gezicht bevinden zich een paar donkerblauwe ogen, extra uitgelicht door donkere lange wimpers, die altijd nieuwsgierig alles in zich op nemen. Net zoals haar wimpers zijn ook haar scherpe wenkbrauwen donkerder van kleur. Noa heeft enkele tatoeages op haar lichaam: een zwarte zwaluw halverwege haar rechterenkel en een mooi gekleurde koi op haar linker schouderblad. Als het ware de beeltenis van haar elementen.
Verleden: Op haar tiende kwamen Noa en de westelijke luchttempel erachter dat ze naast haar element lucht ook het element water beheerste, wat betekende dat ze de andere helft van de avatar was. De westelijke luchttempel ligt vlak bij de vuurnatie en deze kwamen erachter dat er een avatar onder de luchtnomaden was. Het duurde niet lang voordat de vuurnatie een aanval ondernam om de avatar te kidnappen. In de tien jaar dat Noa bij de vuurnatie is ondergebracht heeft ze een goed leven gehad, op een opgesloten manier. Een rijke vuurmeester had haar als het ware geadopteerd maar ze kwam nergens zonder twee bewakers aan haar zijde. Vanaf haar tiende heeft ze lessen gekregen om haar elementen onder de knie te krijgen, maar aangezien vuurmeesters totaal geen verstand hebben van het beheersen van water is ze daar nooit ver mee gekomen. Lucht daarentegen heeft ze bij de luchtnomaden deels geleerd waar ze op zichzelf verder heeft kunnen oefenen.
Overig: Omdat vuurmeesters haar maar beperkt konden leren hoe ze met haar elementen om moest gaan, hebben ze haar voornamelijk leren vechten. Noa is ontzettend flexibel en heeft meer kracht in haar lichaam dan dat je zou verwachten. Naast tien jaar lichamelijke training heeft ze ook leren vechten met zwaarden, al mag ze haar eigen smalle zwaard nooit bij zich dragen.


Last edited by Astarte on Sun May 25, 2014 8:31 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.somnium.forum2go.nl
Ruuz
Admin
avatar

Posts : 109
Join date : 2014-05-17
Age : 23
Location : In je koelkast~

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 7:33 am

Naam: Zahn
Leeftijd: 21
Geslacht: Mannelijk
Element: Vuur/aarde
Innerlijk: Stil, kalm, beheerst, dat is wie Zahn is. Hij is geen typische vuurstuurder, noch heeft hij zijn innerlijke kenmerken van een aardestuurder. Hij is geen doener, meer een denker en hij heeft moeite met menselijk contact. Doordat hij eigenlijk een reiziger is en van plek naar plek gaat, praat hij maar weinig met mensen - ook mede door wantrouwen. Zijn sociale skills zijn wat roestig, waardoor hij vaak nerveus of verlegen kan overkomen. Zijn stille innerlijk kan echter compleet omslaan wanneer hij de elementen bestuurt. Als hij eenmaal bezig is met aarde sturen, kan hij veranderen in een soort strijdlustig luidruchtig monster.
Uiterlijk: Zahn is erg opvallend wat uiterlijk betreft. Hij heeft vuurrood lang haar wat hij altijd in een staart bindt, wat ontzettend opvalt. Hij verbergt zijn haar vaak door het helemaal weg te stoppen in de capuchon van een mantel of hij bindt gewoon een doek om zijn hoofd. Zijn ogen zijn lichtbruin en het lijkt soms alsof er kleine vlammetjes in dansen. Zijn huid is bleek, hij heeft sproetjes op zijn wangen en schouders. Zijn lichaam is slank maar sterk. Plaatje ter ondersteuning: http://www.zerochan.net/1543412
Verleden: Zahn heeft voor zolang hij zich kan herinneren in het aarderijk gewoond. Hij werd geboren in een gezin van vier kinderen, net op het moment dat de laatste avatar overleed en een nieuwe herboren werd. Zijn ouders hadden echter niets door, omdat Zahn geen affiniteit toonde met andere elementen. Het was altijd aarde geweest, vuur had nooit gereageerd. Op een dag kwam hij er echter achter toen hij kwaad werd op zijn oudere broer en het vuur van de haard opeens omhoog schoot. Zahn wist niet hoe hij dat had gedaan, hij wist dat hij aardemagie kon besturen, maar zo net had het vuur op hem gereageerd. Hij begreep het niet, maar besloot het te verbergen. Hij heeft het zolang hij zich kan herinneren verborgen en op een bepaalde leeftijd wist hij dat het niet lang meer zou duren voordat hij gevonden zou worden. Hij pakte zijn spullen en verliet zijn familie zodat de soldaten achter hem aan zouden komen en zijn familie niet zouden aanvallen. Tot op deze dag, echter, weet niemand wie de vuur/aarde avatar is, hoe hij eruit ziet en waar hij is.
Overig: Zahn's linkeroog is blind en het was al blind sinds zijn geboorte.

_________________


Last edited by Ruuz on Sun May 25, 2014 8:48 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://imaginecreatewrite.actieforum.com
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 7:39 am

laten we het geen magiër noemen.... maar *element*meester of bender xD


isabel had al 20 jaar gekozen, jouw rol kan niet 3 jaar ouder zijn he... misschien net 19 of 21, 9 maanden verschil max.
Back to top Go down
View user profile
Ruuz
Admin
avatar

Posts : 109
Join date : 2014-05-17
Age : 23
Location : In je koelkast~

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 7:47 am

Ahahaha, mijn hoofd zit nog bij een ander rpg XD

Ah ja, I shall change

_________________
Back to top Go down
View user profile http://imaginecreatewrite.actieforum.com
Maaike

avatar

Posts : 24
Join date : 2014-05-21
Age : 24
Location : Never-Neverland

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 7:56 am

Naam: Kami
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwelijk
Element: Water
Innerlijk: Kami lijkt door haar kleding en een deel van haar uiterlijk vooral op een waterstuurster, maar zodra je met haar praat merk je dat ze anders is. Ze heeft een opvliegend temperament (wat ze van haar moeder heeft, vanuit de vuurnatie) en ze kan erg ongeduldig zijn. Omdat ze het liever niet over haar verleden heeft probeert ze zich zo kalm mogelijk te houden en weinig te spreken. Op deze manier komt ze over als een 'verlegen en timide waterstuurster'.
Uiterlijk: Kami heeft zwart lang haar dat ze meestal in een lange vlecht draagt. Ze is slank en niet erg groot, waardoor je makkelijk over haar heen kijkt. Haar ogen zijn bruin, in plaats van blauw, en groot in haar gezicht, Hierdoor kan ze soms nogal een angstige/onschuldige blik hebben (waar ze graag gebruik van maakt). Ze heeft een aantal trekjes van haar moeder, die oorspronkelijk uit de vuurnatie komt. Hierdoor kan ze opeens een totaal andere uitstraling hebben dan de andere waterstuurders.
Verleden: Kami is in haar jeugd veel op reis geweest met haar moeder. Haar moeder is geboren in de vuurnatie. Ze was in dienst bij de Vuurheer en is later beschuldigd van hoogverraad, omdat ze er voor uit kwam dat ze aan de kant van de avatar stond. Hierna is ze gevlucht en verliefd geworden op een waterstuurder, tijdens het rondreizen is Kami geboren. Toen Kami 6 jaar was is haar moeder opgepakt, ze heeft haar daarna nooit meer gezien. Samen met haar vader is ze naar een waterstam gereisd, en op haar 17e is ze vertrokken om haar moeder te zoeken.
Overig: Kami is op zoek naar de Avatar (denkend dat het er 1 is), hopend dat ze op die manier bij haar moeder terecht kan komen.


Last edited by Maaike on Sun May 25, 2014 8:29 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 8:05 am

Naam: Logan
Leeftijd: 25
Geslacht: Man
Element: Vuur
Innerlijk: Afstandelijk, een typische lone wolf. Hij voelt zich niet erg op zijn gemak met andere mensen en praat dus niet heel veel. Het is niet dat hij mensen haat, maar hij vindt het lastig om zijn emoties te uiten. Het is niet makkelijk om tot hem door te dringen, maar als hij om iemand geeft dan zal hij alles doen om die persoon en de vriendschap te beschermen. Hij is het type dat het doel belangrijker vindt dan de methode, maar is daarmee erg efficient en een goede strateeg.
Uiterlijk: Zwart warrig halflang haar, helderblauwe scherpe ogen, lichte huid. Hij heeft een gemiddelde lengte van 185 cm, is niet enorm gespierd, meer op een manier zoals veel martial artists, en ziet er zeker niet slecht uit. Hij gaat bijna altijd in het zwart gekleed.
Verleden: Logans moeder is van de waterstam, waardoor zijn ogen blauw zijn. Op vroege leeftijd was zijn talent voor vuursturing ontdekt, en sindsdien heeft hij altijd enorm zijn best gedaan om zichzelf te bewijzen en te bewijzen dat ookal is zijn moeder van de waterstam, hij een volwaardig vuurmeester is. Hij heeft zijn hele leven weinig anders gedaan dan trainen en werken, waardoor hij al op jonge leeftijd een hoge positie verworven had in het leger van de vuurnatie. Daar kwam hij echter in contact met de corruptie van de top van het land, en de discriminatie tegen de andere landen. Ook ontdekte hij dat de andere landen de vuurnatie vreesden en slecht behandeld worden, in plaats van dat de vuurnatie hen helpt, zoals de meeste burgers van de vuurnatie geloven. Dit was de laatste druppel die hij nodig had om zich tegen de vuurnatie te keren. Hij heeft destijds een van de meest corrupte legeraanvoerders gedood en is daarna gevlucht. Hij is verbannen uit de vuurnatie en reist sindsdien door de wereld, nergens echt welkom.
Overig: Logan is een sterke vuurmeester en vechter, en kan sinds kort ook bliksem beheersen, al is hij daar nog niet heel goed mee. Tijdens zijn reizen wordt hij vaak niet vertrouwd omdat hij een vuurmeester is. Zijn vechtstijl is snel en efficiënt, hij probeert anderen vaak zo snel mogelijk te overmeesteren met een combinatie van martial arts en vuursturen.
Back to top Go down
View user profile
Astarte

avatar

Posts : 44
Join date : 2014-05-18
Age : 24

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 8:19 am

Ik wil nu al beginnen haha
Back to top Go down
View user profile http://www.somnium.forum2go.nl
Maaike

avatar

Posts : 24
Join date : 2014-05-21
Age : 24
Location : Never-Neverland

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 8:29 am

Ik ook haha! Maar ben nog aan het nadenken over een 2e rol, weet alleen geen naam..
Back to top Go down
View user profile
Astarte

avatar

Posts : 44
Join date : 2014-05-18
Age : 24

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 8:31 am

Je kan die ook later mee laten doen? Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.somnium.forum2go.nl
Maaike

avatar

Posts : 24
Join date : 2014-05-21
Age : 24
Location : Never-Neverland

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 8:32 am

Ik ga gewoon een niet zo 'Avatar' achtige naam gebruiken. Haha dat is vast niet heel erg!

Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 8:48 am

ik wil eigenlijk ook zometeen nog beginnen. Naast de twee avatars kunnen alle andere rollen met gemak later er nog bij komen.
Back to top Go down
View user profile
Ruuz
Admin
avatar

Posts : 109
Join date : 2014-05-17
Age : 23
Location : In je koelkast~

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:09 am

Jaaaa, k heb hier echt zin in ;D

_________________
Back to top Go down
View user profile http://imaginecreatewrite.actieforum.com
Anniek

avatar

Posts : 23
Join date : 2014-05-18
Age : 25

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:16 am

Aaaah nee ik wilde vuur!! Razz Nja dan dips ik aarde ofzo..
Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:29 am

Oke dan beginnen we gewoon

Logan liep door de haven van een stadje in het Aarderijk. Het was de haven die het dichtst bij de Vuurnatie lag, dus het was er altijd druk, voornamelijk met grote metalen schepen van de vuurnatie. Deze stad was een van de eerste steden die veroverd was toen de Vuurnatie de oorlog begon, 20 jaar geleden. Het was lang geleden dat hij hier voor het laatst was. Waarschijnlijk enkele jaren geleden, toen hij net gevlucht was en hoorde dat hij verbannen was. De aanblik van de schepen veroorzaakte een licht gevoel van nostalgie, nog versterkt door de soldaten van de vuurnatie die overal in hun rood met zwarte uniform rondliepen. Hij was echter niet bang om herkend te worden, de meeste gewone soldaten kenden zijn gezicht niet en de hogere rangen zouden toch allemaal op hun boten blijven. Om eerlijk te zijn, verveelde Logan zich nogal. Hij had geen uitdagingen in zijn leven meer, behalve dan om nog sterker te worden. Maar daar trainde hij al dagelijks voor, en hij begon langzaam meer controle te krijgen over de bliksem. Hij ging op een muurtje in de haven zitten, genoot van de zon op zijn bleke huid en keek wat naar de mensen die voorbij liepen.
Back to top Go down
View user profile
Anniek

avatar

Posts : 23
Join date : 2014-05-18
Age : 25

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:32 am

Ik ga een keer aarde proberen, eens een keer een hele uitdaging want als je elementen in karakter omzet ben ik niet aarde te noemen. Ik ga voor out of the box!

Naam: Riven Loretta
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouw
Element: Aarde
Innerlijk: Riven zegt waar ze op staat en laat niet met zich sollen. Ze is erg assertief en laat graag haar stem horen. Onder haar harde uitstraling zit echter wel een zachte geest verscholen, iemand die lief kan hebben en vecht voor haar dierbare. Ze is een vechter en zal dat blijven doen zolang er iets (hoe klein dan ook) is om voor te vechten.
Uiterlijk: Riven heeft lang golvend donkerbruin haar en heldere groene ogen. Doordat ze veel buiten is is haar huid gebruind door de zon. Ze loopt altijd op blote voeten want ze vind het heerlijk de aarde te voelen. Ze staat stevig op de grond maar desondanks is ze wel erg vrouwelijk en elegant.
Verleden: Riven is opgegroeid in een klein huisje met een groot gezin. Haar ouders hadden nooit veel geld. Op haar grootmoeder na zijn er geen anderen (levende) aardemeesters in haar familie. Haar grootmoeder heeft haar alles geleerd wat ze weet, ze was een getalenteerd aardemeester. Toen Riven 16 was is haar grootmoeder overleden, een jaar later besloot Riven op reis te gaan. De herinneringen aan haar grootmoeder in het dorp deden te veel pijn. Bovendien verlangde ze er altijd naar om de wereld te zien en andere meesters van de elementen te ontmoeten. Ze wilde altijd meer betekenen voor het grote geheel. Ze hoopt dit te kunnen doen. Vandaar haar zwervend bestaan.
Overig:Ze heeft een struisvogelpaard met de naam Xiva
Back to top Go down
View user profile
Astarte

avatar

Posts : 44
Join date : 2014-05-18
Age : 24

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:37 am

AANGEPAST

Noa zat verstopt in het ruim van een schip van de vuurnatie. Onder het zeil en achter een aantal tonnen was ze goed uit het zicht, maar ze was ondertussen ook goed klaar met deze zeereis. Daarnaast had ze geen idee waar ze naar toe ging, al was het hoogstwaarschijnlijk het Aarderijk, omdat de Vuurnatie daar een stuk meer te zoeken had. Op dat moment hoorde ze wat mannen schreeuwen en Noa zuchtte opgelucht toen ze hoorde dat ze aan wal zouden gaan. Nu zou het wat moeilijker worden, ze moest ontsnappen van het schip zonder dat ze het zouden merken. Ze kon in ieder geval sneller bewegen door middel van haar element lucht. Noa luisterde goed naar wat er om haar heen gebeurde en keek steels vanonder het zeil om zich heen.


Last edited by Astarte on Sun May 25, 2014 9:48 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.somnium.forum2go.nl
Anniek

avatar

Posts : 23
Join date : 2014-05-18
Age : 25

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:40 am

Riven reed op Xiva over de eindeloze zandvlakte op reis naar haar volgende bestemming. De zon brandde op haar hoofd en schouders, het was een veel te warme dag om zo in het niets te rijden. Ze wist dat ze in de buurt was en de reis kon niet langer meer duren dan een uur. Dat was maar goed ook want ze was door de water voorraad heen en ze merkte dat Xiva moe begon te worden. Het was maar goed dat ze goed tegen de zon kon door het vele reizen, anders was deze rit te lang voor haar geweest. In de verte zag ze de stad al opdoen, zie je wel, nog even en ze konden rusten.
Back to top Go down
View user profile
Ruuz
Admin
avatar

Posts : 109
Join date : 2014-05-17
Age : 23
Location : In je koelkast~

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:44 am

Misschien moet ik het eens knippen... Zijn hand stopte een lange rode pluk haar terug in de zandkleurige capuchon van zijn mantel, welke soepel om hem heen wapperde door de wind aan de havenzijde. Hij rook de zoute lucht van de zee en hoorde de golven al in de verte, harmonieus met de vogels die hun liederen zongen. De stad was best mooi, al was het ook erg druk, maar dat was alleen maar beter.
Zahn keek ietwat verdwaald rond, niet wetend waar hij nu heen moest. Hij kon een aantal dingen doen, maar hij wist niet waar alles zat en wat hij precies kon doen nu. Hij was vroeger gearriveerd dan hij verwacht had en had praktisch de hele dag, terwijl hij ingeschat had dat hij 's avonds zou arriveren. Hij besloot uiteindelijk rond te lopen, te kijken naar wat er op de markten te vinden was. Net toen hij wou lopen, voelde hij een ruk aan zijn arm waarna de fragiele bandjes van zijn tas knapten. 'Hey!' riep hij uit en volgde de man die zijn tas had en door de drukte rende. Zahn achtervolgde de man, glipte met moeite langs de mensen heen en probeerde de man niet uit het oog te verliezen. Hij wou de aarde gebruiken om de man te stoppen, maar dat zou niet gaan met mensen om hem heen die geraakt zouden worden. In plaats daarvan probeerde hij de man in te halen. Langzamerhand werd de drukte wat minder en kwam hij richting de haven, maar Zahn zag nog steeds geen kans om aarde te gebruiken. 'Iemand, stop hem!' riep hij uit.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://imaginecreatewrite.actieforum.com
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:52 am

Logan keek op toen iemand "stop hem" riep, en begreep de situatie al snel. Op zijn gemak stond hij op en wachtte hij totdat de dief in de buurt was, waarna hij zijn voet onopvallend uitstak. Toen de dief viel, draaide Logan meteen diens arm achter zijn rug, en pakte hij de tas af. 'Van jou, neem ik aan?' zei hij tegen de roodharige jongen die aan kwam rennen. De dief liet hij weer los. Het maakte hem niet uit of hij zou ontsnappen of gearresteerd zou worden. Hij had zelf tenminste geen zin de dief naar de soldaten te brengen, wie weet zou hij dan wel een van de hogere rangen tegenkomen. Iets te riskant.
Back to top Go down
View user profile
Anniek

avatar

Posts : 23
Join date : 2014-05-18
Age : 25

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 9:58 am

AANGEPAST, raar genoeg kreeg ik die melding niet, sorry

Riven bereikte eindelijk de stadmuren en werd zonder verdere vragen binnen gelaten. Ze besloot meteen op zoek te gaan naar een waterplaats waar zij en Xiva wat zouden kunnen drinken. Ze stapte af zodra ze het centrum van de stad bereikt had en begeleidde Xiva naar een waterplaats op het plein. Terwijl Xiva gretig begon te drinken vulde Riven haar veldflacon en dronk daar uit. Ze had zoveel dorst dat ze deze in een keer leeg dronk en opnieuw vulde. Dat was het fijnste na een lange reis, drinken. Zodra ze genoeg op had borg ze de flacon weer op en keek ze om zich heen. Ze nam de mensen en huizen op het plein op, het was niet heel anders dan een gemiddelde aarde stad. Maar het maakte niet uit, ze zou snel genoeg de kleine verschillen ontdekken.


Last edited by Anniek on Sun May 25, 2014 10:12 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Isjitar

avatar

Posts : 119
Join date : 2014-05-18
Age : 25
Location : Tilburg

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 10:00 am

uh, als je de melding krijgt dat iemand al een bericht gepost heeft, lees dat eerst aub Smile
Back to top Go down
View user profile
Astarte

avatar

Posts : 44
Join date : 2014-05-18
Age : 24

PostSubject: Re: Avatar: Divided   Sun May 25, 2014 10:07 am

Er was een kort moment van stilte op de boot en Noa greep haar kans. Met haar donkere mantel om zich heen en de kap over haar hoofd getrokken schoot ze het dek op. Er stonden enkele mannen van haar vandaan maar de loopplank was leeg en ze rende erheen. Op het moment dat ze haar eerst stap aan wal zette, hoorde ze een 'Hey!' achter zich. Nu begon ze pas echt te rennen. Ze duwde mensen wat hardhandiger opzij dan bedoeld was, maar ze moest hier zo snel mogelijk weg. Noa keek niet achterom maar ze wist dat er soldaten achter haar aan zaten.
Back to top Go down
View user profile http://www.somnium.forum2go.nl
Sponsored content
PostSubject: Re: Avatar: Divided   

Back to top Go down
 
Avatar: Divided
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Avatar: War of the 4 Kingdoms (Always Open)
» Seishinism, The Religion of the Avatar World [Six Nations Variant]
» Gaia Dream Avatar
» Avatar Training(pt.2)
» Can't Hold Us (jcink | au avatar the last airbender rp)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stories of our Old bones :: Het RPG :: Fantasy-
Jump to: